Winkelcentrum management

Winkelcentrum management

Om de prestaties van uw retai lvastgoed te verbeteren en uw klantwaarde te optimaliseren, dienen uw objecten aan wettelijke eisen te voldoen en aantrekkelijk te zijn voor (potentiële) huurders en/of eigenaren. Door alle processen meetbaar te maken kunt u sturing uitoefenen op uw vastgoed en op basis van uw visie het vastgoed beheren, exploiteren en keuzes maken aangaande de invulling van uw vastgoedportefeuille. Daar heeft u wellicht fulltime krachten voor nodig. Kortom: hier komt heel wat bij kijken.

Minder tijd, hogere prestaties

Winkelcentrum management is een vak apart. U dient te zorgen voor brandveiligheid, onderhoud, de juiste vergunningen, energiezuinigheid en inzicht in wet- en regelgeving. Bovendien dient het vastgoed aantrekkelijk te zijn voor uw afnemers. Daar gaat veel tijd in zitten. Winkelcentrum management adviseurs bieden u oplossingen op maat aan waardoor u zich uitsluitend hoeft te richten op het maken van strategische beslissingen.

Onze aanpak van winkelcentrum management

Wilt u de prestaties van uw retail vastgoed verbeteren? Besteed het winkelcentrum management dan uit! Veel bedrijven werken namelijk op een integrale wijze die conform is aan de BOEI-methodiek. Hierdoor wordt u voorzien van uw managementinformatie op het gebied van brandveiligheid, onderhoud, energie en inzicht in wet- en regelgeving. Bovendien kan er middels scenario's een advies gegeven worden met betrekking tot uw commerciële doelstellingen en KPI's.

Zorg voor diverse aspecten

Vele bedrijven die winkelcentrum management advies geven, dragen zorg op meerdere vlakken. Deze vlakken zijn:

Daarnaast zijn ze ook kundig met projectmanagement op het gebied van:

Terug naar het overzicht
offerte

Investeren in vastgoed of graag meer informatie hierover willen hebben?

Dan zit u bij Vastgoed Trader aan het juiste adres! Hier krijgt u informatie en advies op het gebied van investeringen, beleggingen, aankopen en het afsluiten van verzekeringen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Voordelen

Alle informatie op één plek
Gemakkelijk en altijd bereikbaar
Betrouwbaar advies

offerte
Vastgoedtrader.nl 2024 | Sitemap | Privacy | Disclaimer | Over Ons | Partners |