Huis online verkopen

Uw huis online verkopen

Sinds 2012 is het moeilijker om uw huis te verkopen. U heeft een aantal mogelijkheden om uw huis te verkopen. De meest goedkope maar ook minst werkbare is om uw huis zelf in de verkoop te zetten. Met een eigen gemaakte bordje over papier op uw raam met daarop “te koop”. Via de social media kunt u kenbaar maken dat uw huis in de verkoop staat. Een andere mogelijkheid is om een makelaar in te schakelen. Daar zit dan wel een extra kostenplaatje aan maar iemand met gedegen vakkennis weet beter de weg te vinden op de woningmarkt dan u als leek. Toch blijft het moeilijk om in deze tijd uw woning kwijt te raken. Daarom is een andere mogelijkheid de verkoop via een online veiling of uw huis gewoon online te verkopen.

Hoe werkt het?

Bij het online verkopen van uw huis gaat u eerst een relatie aan met een erkende makelaar. Deze makelaar kan u voorlichten over het online verkopen van uw huis. Op een veilingsite wordt uw woning geplaatst. Belangrijk zijn de foto's van uw woning waardoor uw woning er op zijn best uitkomt op de website. Ook een goede reclametekst voor uw woning is essentieel.

Uw woning wordt dan gedurende een week of tien dagen op de veilingsite gezet en bieders kunnen een bod uitbrengen. Met uw makelaar kunt u een minimum prijs afspreken. Elk bod wat uitgebracht wordt, dient boven deze prijs te liggen en dient hoger te zijn dan het vorige bod. De makelaar kan uw huis ook online zetten zodat u zowel op internet als bij de makelaar een grotere kans hebt om uw huis te kunnen verkopen.

De voordelen van online verkoop

De voordelen van uw huis online te verkopen zijn enorm. U hoeft niet af te wachten tot er eindelijk kijkers komen voor uw woning: een site trekt meer kijkers en uw huis is een korte termijn voor de kijkers te bezichtigen. Dat houdt het voor u overzichtelijk. U weet daarom ook goed waar u aan toe bent. Zo weet u of u woning wat oplevert. En het belangrijkste is natuurlijk dat uw woning binnen een snel termijn is verkocht. Nooit tegen een prijs welke u niet wilt want u heeft van te voren een minimumprijs ingesteld.

Terug naar het overzicht
offerte

Investeren in vastgoed of graag meer informatie hierover willen hebben?

Dan zit u bij Vastgoed Trader aan het juiste adres! Hier krijgt u informatie en advies op het gebied van investeringen, beleggingen, aankopen en het afsluiten van verzekeringen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Voordelen

Alle informatie op één plek
Gemakkelijk en altijd bereikbaar
Betrouwbaar advies

offerte
Vastgoedtrader.nl 2024 | Sitemap | Privacy | Disclaimer | Over Ons | Partners |