Assurantiepartner

Een goede assurantiepartner of intermediair nodig?

Wilt u graag iemand hebben die helpt bij het afsluiten van een verzekering of bij de begeleiding naar het vinden naar de juiste manier om te beleggen? Of zoekt u iemand die kan helpen met het bijhouden van uw vermogen en andere financieel vermogen? Dan zit u hier goed. Een assurantiepartner of intermediair kan u uit de brand helpen en u van uw zorgen afhelpen.

Particuliere verzekeringen

Via een aanvraagformulier kunt u gemakkelijk en snel een offerte of vrijblijvende informatie aanvragen. De premie wordt berekend op basis van uw gegevens met de beste voorwaarden en laagste premie en met een uniek totaalpakket waarin al uw particuliere verzekeringen worden ondergebracht met een pakketkorting en zeer scherpe premies en uiteraard bij een zeer gerenommeerde verzekeraar door uw nieuwe specialist in verzekeringen welke uiteraard een gerenommeerde assurantiepartner is.

Rechtsbijstandverzekering

Helaas komt het vaker voor dan je denkt: je verkoopt je huis maar de koper wil niet betalen of de verkoper weigert bij de notaris het contract te tekenen. Heeft u er reeds aan gedacht? De inlooptermijn voordat u dekking heeft op een rechtsbijstand bedraagt maar liefst 3 maanden. Het is dus van belang om voorafgaand aan het verkoop of aankooptraject zorg te dragen voor een goede rechtsbijstandverzekering zodat als u een schadeclaim tegemoet komt of u krijgt na de aankoop of tijdens de aankoop problemen met de aankoop et cetera dan heeft u in ieder geval dekking op uw rechtsbijstandverzekering. De rechtsbijstandverzekering is daarom zeker geen overbodige luxe in een samenleving die steeds harder wordt. Gelijk hebben en gelijk krijgen is niet meer altijd hetzelfde. Het kost vaak onnodig veel tijd, geld en moeite om uw recht te doen gelden.

Op zoek naar een intermediair?

Bent u op zoek naar een intermediair? Dan kunt u het onderstaande formulier invullen en aangeven of u op zoek bent naar een:

Terug naar het overzicht
offerte

Investeren in vastgoed of graag meer informatie hierover willen hebben?

Dan zit u bij Vastgoed Trader aan het juiste adres! Hier krijgt u informatie en advies op het gebied van investeringen, beleggingen, aankopen en het afsluiten van verzekeringen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Voordelen

Alle informatie op één plek
Gemakkelijk en altijd bereikbaar
Betrouwbaar advies

offerte
Vastgoedtrader.nl 2024 | Sitemap | Privacy | Disclaimer | Over Ons | Partners |