Aansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering

Met een dergelijke verzekering voorkomt u dat u zelf voor schade aan personen of zaken opdraait. De verzekering geldt niet alleen voor u zelf maar vaak ook voor uw gezinsleden. De verzekering dekt schade aan zaken en aan personen. Anders gezegd; schade aan derden. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld schade bij de buren doordat uw kind een bal door de ruit heeft geschoten. U hoeft niet direct zelf de veroorzaker van de schade te zijn. Het kan ook zijn dat er door lekkage in uw huis schade bij de buren ontstaat. Ook in dit geval bent u daarvoor aansprakelijk. Het afsluiten va neen verzekering is snel geregeld en kost u slechts enkele euro's per maand.

Het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering

als u in het bezit bent van een auto is een aansprakelijkheidsverzekering zelfs verplicht. Maar ook in andere gevallen kunt u het beste een dergelijke verzekering afsluiten. U kunt hiervoor bij diverse verzekeringsmaatschappijen terecht. Voor slechts een paar euro per maand kunt u prima verzekerd zijn. U kunt ook online een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten of berekenen wat u iedere maand aan premie kwijt bent. Er zijn mogelijkheden voor alleenstaanden maar ook voor gezinnen. Elk lid van het gezin is dan op dezelfde polis verzekerd. Zeker met kinderen is dat erg verstandig.

Voorwaarden van de verzekering

In principe valt alle schade aan derden onder de dekking van de aansprakelijkheidsverzekering. Spullen in uw huis vallen hier echter niet onder. Hiervoor moet u een inboedelverzekering afsluiten. Wel zijn er nogal eens verschillen in verzekeringen tussen verzekeraars onderling. Het is verstandig u hierover goed te laten voorlichten. De exacte voorwaarden van de verzekering en de dekking kunt u terugvinden in uw polis. Zorg daarom zeker voor een goede aansprakelijkheidsverzekering zodat u niet voor onverwachte uitgaven komt te staan.

Terug naar het overzicht
offerte

Investeren in vastgoed of graag meer informatie hierover willen hebben?

Dan zit u bij Vastgoed Trader aan het juiste adres! Hier krijgt u informatie en advies op het gebied van investeringen, beleggingen, aankopen en het afsluiten van verzekeringen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Voordelen

Alle informatie op één plek
Gemakkelijk en altijd bereikbaar
Betrouwbaar advies

offerte
Vastgoedtrader.nl 2024 | Sitemap | Privacy | Disclaimer | Over Ons | Partners |