Verzekeringen voor vastgoed

Wanneer u gaat investeren in een pand, een pand gaat kopen of graag iets wilt gaan renoveren dan moet u voor diverse dingen verzekerd zijn. Zo moet u uw spullen in huis verzekeren maar moet u ook een verzekering hebben voor het afsluiten van een hypotheek. Echter zijn er nog tal van andere verzekeringen die u moet afsluiten zodat u voor vele dingen verzekerd bent, mocht er iets voorvallen waardoor er iets mis zou kunnen gaan.

Een inboedel- en opstalverzekering

Wilt u graag al uw meubilair en dergelijke verzekeren? Dan moet dat met een inboedelverzekering. Zo bent u verzekerd wanneer er producten of items uit uw huis gestolen worden maar ook wanneer u deze items bij zou hebben. Daarnaast moet u een opstalverzekering afsluiten wanneer u een woning heeft gekocht met behulp van een hypotheek. Met deze opstalverzekering is uw huis verzekerd van schade die opgelopen is. Deze schade kan komen door inbraak, brand, storm en blikseminslag. Hierdoor kan het huis gemaakt worden en hoeft u niet flink in de buidel te tasten.

Andere verzekeringen

Naast de opstal- en inboedelverzekering worden er hier bij Vastgoed Trader ook nog andere verzekeringen besproken. Dit zijn de aansprakelijkheidsverzekering en de rechtsbijstandverzekering. Bij de aansprakelijkheidsverzekering kunt u niet alleen uzelf maar ook u gezin verzekeren voor dingen die kapot gemaakt worden. Zo kan er ook betaald worden voor schade die gemaakt word aan personen.

Ook een rechtsbijstandverzekering wordt hier besproken die je uitlegt waarom deze goed is om af te sluiten. Dit kan te maken hebben met een huuropzegging of conflict met een huurbaas.

offerte

Investeren in vastgoed of graag meer informatie hierover willen hebben?

Dan zit u bij Vastgoed Trader aan het juiste adres! Hier krijgt u informatie en advies op het gebied van investeringen, beleggingen, aankopen en het afsluiten van verzekeringen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Voordelen

Alle informatie op één plek
Gemakkelijk en altijd bereikbaar
Betrouwbaar advies

offerte
Vastgoedtrader.nl 2022 | Sitemap | Privacy | Disclaimer | Over Ons | Partners |