Uw eigen huis

Wanneer u een eigen woning bezit, wilt u graag weten waar u met vragen terecht kunt wanneer het gaat over uw eigen huis. Dat kunnen vragen zijn met betrekking tot de hypotheek, huisverzekeringen of bouwtechnische vragen. Maar ook juridische vragen kunnen aan de orde zijn.

Het kopen van een eigen woning

Een eigen huis kopen of huren, daar zitten voor beiden voor- en nadelen aan. Door informatie in te winnen en uw eigen situatie in kaart te brengen kunt u bepalen wat voor u het beste is. Uw financiële situatie speelt hierin een grote rol en ook of u een partner heeft of niet die mee wil kopen of huren. Wanneer u besluit te kopen dient u te weten wat voor soort koopwoning u wilt kopen en of de koopwoning in uw budget past.

Verkopen van uw woning

Bij het verkopen van uw eigen woning is het wat lastiger. De huidige woningmarkt wekt veel vragen op bij woningeigenaren. Er woedden vele discussies zoals het wel of niet afschaffen van de overdrachtsbelasting of dat afsluitkosten van de hypotheek aftrekbaar moeten blijven. De aftrekbare hypotheekrente staat ook al ter discussie om afgeschaft te worden. Er zijn niet veel mensen meer die durven te kopen. Veel woningen staan hierdoor heel lang te koop.

Informatie inwinnen over de woningmarkt

Bij vragen over het kopen of verkopen van uw eigen huis gaat het om informatie over de huidige woningmarkt. De meeste informatie verkrijgt u bij de makelaar. Deze informatie kan inzicht geven in de koopwoningenmarkt in uw omgeving of om uw eigen woning beter in de markt zetten. De makelaar kan daarnaast woningen taxeren, hypotheek informatie geven en omgevingsinformatie verstrekken. Betreft informatie over vastgoed kan de gespecialiseerde makelaar u helpen. Deze makelaar werkt samen met overheden, vastgoedeigenaren en huurders met betrekking tot de koop en huur van bedrijfspanden.

offerte

Investeren in vastgoed of graag meer informatie hierover willen hebben?

Dan zit u bij Vastgoed Trader aan het juiste adres! Hier krijgt u informatie en advies op het gebied van investeringen, beleggingen, aankopen en het afsluiten van verzekeringen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Voordelen

Alle informatie op één plek
Gemakkelijk en altijd bereikbaar
Betrouwbaar advies

offerte
Vastgoedtrader.nl 2021 | Sitemap | Privacy | Disclaimer | Over Ons | Partners |