Integraal vastgoedbeheer

Integraal vastgoedbeheer

U heeft vast wel eens van dit woord gehoord. Maar wat is integraal vastgoedbeheer nu eigenlijk? Hier komt namelijk heel wat bij kijken: de contracten met huurders, vergaderingen en bijeenkomsten, het dagelijks onderhoud aan uw panden, inzicht in wet- en regelgeving, huurfacturering, verzekeringenbeheer en nog veel meer. De lijst is vrijwel oneindig. Het totaalpakket van deze werkzaamheden wordt ook wel integraal vastgoedbeheer genoemd.

Besteed het uit

Al is integraal vastgoedbeheer belangrijk, u wenst natuurlijk ook uw ogen open te houden voor nieuwe mogelijkheden: objecten die te koop staan, nieuwe marktontwikkelingen enzovoort. Door het integraal vastgoedbeheer uit te besteden aan een betrouwbare en ervaren partner, kunt u deze mogelijkheden optimaal benutten. Adviesbureaus zijn een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau dat als uw asset manager vastgoed fungeert.

Waar bestaat integraal vastgoedbeheer uit?

Integraal vastgoedbeheer bestaat uit de volgende punten:

Daarnaast wordt er ook een gebouwenscan gehouden om te kijken of alles nog goed is. Hierdoor kan er een onderhoudsplan opgesteld worden dat meerdere jaren meegaat. Hierbij wordt gekeken naar energieverbruik, onderwijskundige aspecten, de kwaliteit van het binnenmilieu en de veiligheid van het gebouw.

Bespaar kosten

Door het uitbesteden van dit werk bespaart u een hoop geld maar ook tijd. Deze tijd kunt u besteden aan andere aspecten in uw vastgoed. Door deze uitbesteding geeft u tevens ook de zorgen uit handen op het gebied van huisvestiging. Daarbij wordt er ook pro-actief geholpen met de besturing on het onderhoudsbeheer. Door al deze hulp op verschillende aspecten wordt er op jaarbasis een aannemelijk bedrag bespaard.

Terug naar het overzicht
offerte

Investeren in vastgoed of graag meer informatie hierover willen hebben?

Dan zit u bij Vastgoed Trader aan het juiste adres! Hier krijgt u informatie en advies op het gebied van investeringen, beleggingen, aankopen en het afsluiten van verzekeringen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Voordelen

Alle informatie op één plek
Gemakkelijk en altijd bereikbaar
Betrouwbaar advies

offerte
Vastgoedtrader.nl 2022 | Sitemap | Privacy | Disclaimer | Over Ons | Partners |