Eerste koophuis

Eerste huis kopen

Afgestudeerd! Werk gevonden! Nu nog een dak boven uw hoofd en het liefst een eigen dak! Dat wordt een bijzondere opdracht. U wilt een bijzonder huis, een eigen plek onder de zon. U zoekt op het net, in de straat en bij de makelaars. Koophuizen in alle vormen, maten en prijzen. In de kroeg vertelt u aan iedereen wat u zoekt. Op de terugweg ziet u uw eerste koophuis staan, niet te groot en niet te klein, geen nieuwbouw maar ook niet te oud. Nu nog een betaalbaar prijskaartje!?

Informatie verzamelen over uw eerste koophuis

Uw volgende dagen zijn goed gevuld. Bij het bezichtigen van uw eerste koophuis merkt u op dat er hier en daar nog wel wat werk aan de winkel is. Nauwlettend kijkt u rond en noteert u de mankementen.

De notities draagt u over aan een bevriende aannemer. Hij maakt er direct werk van. In no time mailt hij u een offerte. Nu volgt de zwaarste uitdaging: op zoek naar een hypothecair krediet. Een tocht naar Lourdes plannen voor een goede afloop? Na oneindig lang wachten komt het verlossende telefoontje. De bank heeft vertrouwen in u en u krijgt het gevraagde krediet voor uw eerste koophuis.

De handen uit de mouwen

Elke nieuwsgierige die naar uw eerste koophuis komt kijken, krijgt een hamer of verfborstel in de handen geduwd. Geen gepalaver, werken! Met de radio aan en het nodige vocht verlopen de werken vlot. Ook al wordt er een pot verf om gestoten en wordt de keuken per vergissing blauw in plaats van groen geschilderd, u blijft geloven in uw deadline.

Terug naar het overzicht
offerte

Investeren in vastgoed of graag meer informatie hierover willen hebben?

Dan zit u bij Vastgoed Trader aan het juiste adres! Hier krijgt u informatie en advies op het gebied van investeringen, beleggingen, aankopen en het afsluiten van verzekeringen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Voordelen

Alle informatie op één plek
Gemakkelijk en altijd bereikbaar
Betrouwbaar advies

offerte
Vastgoedtrader.nl 2021 | Sitemap | Privacy | Disclaimer | Over Ons | Partners |