Blogs over vastgoed

Op deze pagina vindt u diverse blogs die allemaal te maken hebben met vastgoed. Zo kunt u hier lezen waarom het verstandig is om een vastgoed makelaar in te schakelen. Daarnaast leest u ook waarom het vastgoedadvies van een vastgoed makelaar goud waard kan zijn. Tevens leest u hier meerdere nieuwtjes over de vastgoed wereld en leest u tips en tricks die van pas komen wanneer u in de vastgoed handel zit.

Nieuws over het bedrijfsleven

U vindt hier ook een aantal nieuwtjes die betrekking hebben op het bedrijfsleven. Zo leest u over de crisis en welke invloed deze heeft gehad op het bedrijfsleven. Daarnaast leest u ook hoe u de beste winkelpanden kunt vinden en welke locaties u moet zoeken. Er wordt ook besproken waar u op moet letten wanneer u op zoek gaan naar een geschikte locatie en wat de problemen kunnen zijn van het langdurig huren van een pand. Daar worden oplossingen voor gegeven zoals het flexibel huren maar ook het gebruik maken van een pop-up store.

Belastingvrije inkomsten

Tevens wordt er besproken hoe u als pandhouder ook om moet gaan met uw huurinkomsten. Vaak is het namelijk zo dat u een deel van uw huurinkomsten belastingvrij kunt innen. Dit is alleen wanneer u onder een bepaald bedrag blijft zitten. Daarnaast moet u ook voldoen aan een aantal voorwaarden om de huurinkomsten belastingvrij te kunnen innen. Wanneer u niet voldoet aan deze voorwaarden dan vallen de inkomsten in box 3. Zo zal er dan ook een vermogensheffing op een deel van de waarde van uw woning zijn. Uw inkomen zal dan zwaarder wegen dan de hoogte van uw huurinkomsten. Daarbij zal een deel van de hypotheekrente niet meer afgetrokken mogen worden van uw belasting.

offerte

Investeren in vastgoed of graag meer informatie hierover willen hebben?

Dan zit u bij Vastgoed Trader aan het juiste adres! Hier krijgt u informatie en advies op het gebied van investeringen, beleggingen, aankopen en het afsluiten van verzekeringen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Voordelen

Alle informatie op één plek
Gemakkelijk en altijd bereikbaar
Betrouwbaar advies

offerte
Vastgoedtrader.nl 2021 | Sitemap | Privacy | Disclaimer | Over Ons | Partners |